Пътна информация 2018-06-04T10:09:26+00:00

ЕВРОПЕЙСКА КОНФЕРЕНЦИЯ

СОЦИАЛНАТА ИКОНОМИКА КАТО ЕФЕКТИВЕН МОДЕЛ ЗА СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ
СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, СОЦИАЛНИ УСЛУГИ, ЗАЕТОСТ

хотел „Интернационал“, к.к. „Златни пясъци“, Варна, България
14-15 ЮНИ 2018 г.

Варна се намира в северната част на черноморския бряг на България, на около 450 км от столицата София.

Курортният комплекс „Златни пясъци“ е един от най-старите и най-големите летни курортни комплекси в България, намиращ се на близо 17 км от гр. Варна.

Пътуването до гр. Варна може да бъде извършено с полет от Европа и гр. София до аерогара Варна. През летния период най-активни са полетите Виена – Варна, Франкфурт – Варна, Истанбул – Варна, Лондон – Варна и София – Варна.

Пътуването до гр. Варна от други градове на страната може да бъде осъществено с автобус до автогара Варна или с влак до жп гара Варна.

Пътуването от аерогара Варна до к.к. „Златни пясъци“ и обратно може да бъде извършено с автобусна линия № 409, както и с таксиметров превоз.

В случай, че желаете да пътувате с автобус № 409, моля, вижте разписанието му на https://www.varnatraffic.com/bg/Station/Index/50. За да стигнете до Вашия хотел (хотел „Интернационал“, хотел „Адмирал“, хотел „София“ или хотел „Примасол Сънрайз“), слезте на последната автобусна спирка, която се намира в к.к. „Златни пясъци“, и след това се придвижете пеш. Моля, вижте картата по-долу, за да се ориентирате за локацията на хотелите, както и за мястото на последната автобусна спирка на линия № 409.

Златни пясъци

В случай, че не желаете да пътувате с автобус, можем да Ви осигурим директен трансфер от аерогара Варна до хотел „Интернационал“, хотел „Адмирал“, хотел „София“ или хотел „Примасол Сънрайз“ със специализиран превоз за лица, ползващи инвалидни колички, както и с таксиметров превоз. За да ползвате организиран директен транспорт до Вашия хотел, моля, свържете с Илина Чолакова поне 24 часа преди Вашия полет на тел.: +359 (0) 884 688 455 или на и-мейл адрес: consult@vision-bg.com.